Kennel Stormvallarnas

Efter att under några år bara haft skyddsläger hos oss och runt om i landet så har vi nu börjat med uppfödning av schäfer också. Inriktning är sociala, friska, arbetsglada och självsäkra hundar som lämpar sig för all form av tävlings och tjänst, men inte minst också en härlig kompis att leva med.

Vi ställer inga krav att du måste tävla skydds eller liknande för att få köpa valp. Det viktigaste är att man kan ta väl hand om sin hund, och kanske också att man fungerar ihop på kennelträffar och träningar mm. Med kan ta väl hand om så menar vi inte bara att mata valpen, utan också att man kan hantera en hund med driv och egen vilja utan att ta till överdrivet hårda metoder som oftast ändå inte löser någonting utan istället bara tär på relationen till hunden. Givetvis hjälper vi till med råd och tips.

Varför ska man då välja en valp från oss? Först och främst för att du gillar föräldradjuren, det är viktigast av allt. Vi erbjuder också regelbundna träningar för våra valpköpare, så om du vill ha både hund och hjälp med att komma igång med t ex skydds så borde det passa bra.Du kanske också känner att vi är ett trevligt gäng, och tycker att det vore roligt att få vara en del av det. Vi har en avslappnad attityd, vi erbjuder träning mm, men vi har inget krav att man måste delta eller måste tävla appellen innan hunden är si och så gammal eller liknande.

Vi anordnar MH, men man får givetvis lov att göra det på annat håll också.
Kennelnamnet Stormvallarnas är registrerat i SKK och innehas av Karin och Jörgen Köster.

 

Janalands Era med vår A-kull.